گرانولا از محبوب ترین صبحانه ها و اسنک فود ها در دنیاست. مهم ترین خواص گرانولا شامل: تاثیر مستقیم در کاهش کلسترول خون، تنظیم سیستم گوارشی،کمک به کاهش وزن، کمک به سلامت قلب، افزایش انرژی، جلوگیری از کم خونی، بهبود عملکرد قلب، کاهش فشار خون، افزایش سوخت و ساز بدن، بهبود سلامت پوست، استحکام استخوان ها، تنظیم کننده دیابت، تحریک بافت های جدید و حتی جلوگیری از سرطان است.

گرانولا به طور سنتی از پرک جو دو سر بخار پز شده به همراه عسل و غلات تشکیل شده است. گرانولا پس از پخت کامل ترد شده و میتواند در هر میان وعده به عنوان یک محصول انرژی زا مصرف شود. بیشتر علاقه مندان، این محصول را به عنوان صبحانه کامل و یا یک میان وعده بی نیاز از پخت و یا نگهداری در یخچال مصرف می کنند.

همچنین کوهنوردان و علاقه مندان به طبیعت، به علت راحتی مصرف در هر زمان و مکان، علاقه ویژه ای به محصولات تولیدی با انواع گرانولا دارند.

گرانولا غالبا به صورت ترکیبی با ماست به همراه عسل، میوه های تازه و انواع دیگر غلات (که باعث افزایش ارزش غذایی محصول می شود) مصرف میشود.